Lock window

WinEQ 1.x Lite discussion

Moderators: Lavish Software Team, Moderators

Post Reply
DeWeW
Non-Subscriber
Posts: 1
Joined: Sat Jan 28, 2006 9:03 am

Lock window

Post by DeWeW » Sat Jan 28, 2006 10:15 am

Hiya .

i am new to win eq , i am trying to box 2 . side by side and i am using 800X600 screen resolution ,

every time i try to use tiny mod wont let me . when i right click on the window
it shows( mark ) lock window and i cant remove it . cant chage window size even ...


thanks alot

Lax
Owner
Posts: 6632
Joined: Fri Jun 18, 2004 6:08 pm

Post by Lax » Sat Jan 28, 2006 12:06 pm

These things are restricted to Pro subscribers.

Post Reply