Having an issue with PCs/NPCs showing up as black shades

WinEQ 1.x Lite discussion

Moderators: Lavish Software Team, Moderators

Post Reply
Klozz
Non-Subscriber
Posts: 11
Joined: Fri Jul 16, 2004 2:52 am

Having an issue with PCs/NPCs showing up as black shades

Post by Klozz » Wed Feb 23, 2005 5:57 pm

I described my problem on the EQ technical forums in this thread:

http://eqforums.station.sony.com/eq/boa ... rd.id=tech

I only have it happen on my boxed account. The EQclient.ini folder seems to be the culprit, for when I erase that folder and redownload it, the problem disappears. One thing I neglected to mention in the other thread is that this problem seems to restart when I get the message from WinEQ that I am running low on RAM. But the strange part is that once I get the PCs/NPCs as shadows, they stay as shadows. They only go away when I redownload the EQclient.ini. I wanted to post here just to get your thoughts, Lax.

Lax
Owner
Posts: 6632
Joined: Fri Jun 18, 2004 6:08 pm

Post by Lax » Wed Feb 23, 2005 8:13 pm

It's odd that eqclient.ini would have something to do with no longer seeing them as shadows, but it does make some sort of sense that running out of memory could cause this problem.

Klozz
Non-Subscriber
Posts: 11
Joined: Fri Jul 16, 2004 2:52 am

Post by Klozz » Thu Feb 24, 2005 12:23 am

I've seen you refer to a FAQ about memory in other threads, but the link appears to be outdated. I'm afraid I can't find a FAQ that addresses memory and how to optimize your system for using WinEQ. I found the FAQ for using the forums though...
Could you link where the FAQ is now? Excuse me if I'm blind. :oops:

Lax
Owner
Posts: 6632
Joined: Fri Jun 18, 2004 6:08 pm

Post by Lax » Thu Feb 24, 2005 12:27 am

The FAQ stuff you're looking for is now here:
http://www.lavishsoft.com/wineq2/faq.php#3.2

Post Reply