wineq2 and mq2

WinEQ 2.0 Pro discussion and support

Moderators: Lavish Software Team, Moderators

Post Reply
Fuergrissa
GamingTools Subscriber
Posts: 31
Joined: Fri Jul 16, 2004 2:46 am

wineq2 and mq2

Post by Fuergrissa » Tue Oct 29, 2013 1:06 pm

Should wineq2 work with mq2?

I installed it today and run launcher and it fails to use mq2.

Lax
Owner
Posts: 6632
Joined: Fri Jun 18, 2004 6:08 pm

Post by Lax » Tue Oct 29, 2013 2:25 pm

I would like to point out that MQ2 discussion isn't really kosher here...

But to answer on more general terms, if WinEQ 2 is running as Administrator, you will also need to run other software as Administrator in order for it to interact with the game launched by WinEQ 2. There's no other reason why it shouldn't work

Fuergrissa
GamingTools Subscriber
Posts: 31
Joined: Fri Jul 16, 2004 2:46 am

Post by Fuergrissa » Tue Oct 29, 2013 3:27 pm

ok thanks Lax, and sorry for the content.

Post Reply