EQPlaynice not working

General discussions

Moderator: Lavish Software Team

Locked
Ahnilated
Non-Subscriber
Posts: 2
Joined: Sat Jan 15, 2005 12:48 pm

EQPlaynice not working

Post by Ahnilated » Sat Jan 15, 2005 12:57 pm

With Everquest. EQgame.exe Dec 16 2004 17:15:50

Ahnilated.

Lax
Owner
Posts: 6631
Joined: Fri Jun 18, 2004 6:08 pm

Post by Lax » Sat Jan 15, 2005 3:20 pm

The top of the page when you try to post says this:
BEFORE YOU POST: Are you posting in the forum created for the software you are using?
Please post your question in the EQPlayNice forum next time :)

Now the only question is, where did you get such an old version of EQPlayNice? The version downloaded here will automatically update itself to version 1.20, which would show a v2 before eqgame.exe, and works fine for the latest EQ patch.

Ahnilated
Non-Subscriber
Posts: 2
Joined: Sat Jan 15, 2005 12:48 pm

Post by Ahnilated » Sat Jan 15, 2005 4:29 pm

I downloaded it from this website today.

Ahnilated.

Lax
Owner
Posts: 6631
Joined: Fri Jun 18, 2004 6:08 pm

Post by Lax » Sat Jan 15, 2005 4:31 pm

Restart it and let it patch up to v1.20

nennin
Non-Subscriber
Posts: 3
Joined: Fri Oct 15, 2004 1:01 am

Post by nennin » Wed Jan 26, 2005 6:44 pm

same error here, i closed it and let it patch to the new version but still didn't work, so i rebooted and tried again. i use both 1.38 and 2.07 of wineq and it doesn't work with either, but doesn't sound like thats the problem.

Skurge
GamingTools Subscriber
Posts: 28
Joined: Wed Jul 07, 2004 10:00 pm

Post by Skurge » Wed Jan 26, 2005 7:23 pm

Patch today. EQPlayNice needs to be updated to the current version of EQ.

Locked